21 de gener 2017

Informat el vessament de petroli en la Selva de Perú

La manera que l’ésser humà utilitza per a gestionar el transport d’un recurs limitat com el petroli consisteix en fer-ho mitjançant un barco amb gran capacitat de càrrega, transportant tones i tones d’aquest material. El problema el trobem quan al impacte que l’huma provoca en extreure el petroli se li suma l’impacte induït en vessar petroli al mar provocant una gran pèrdua de la biosfera marina. A part el petroli suposa un risc per als humans ja que la taca de petroli pot arribar a les platjes i contaminarles completament fent que el que era abans un recurs paisagístic ja no ho sigui.

Vessament de petroli d'un barco petroler
Informador, diari del Perú (23/12/2016).

Un nou vessament de petroli es va produir en el lloc de San Jacinto del lot 192, situat a la regió (selva nord) Loreto, convertint-se en la segona desena que passa aquest any, va informar el divendres l'òrgan de control del Ministeri de medi ambient del Perú.
Petroli acumulat en un riu

Va cos d'avaluació i control ambiental (OEFA) del Ministeri d'assenyalar en una nota que realitza accions "supervisió corresponent per determinar la responsabilitat de l'empresa Pacific Stratus energia i verificar implementació d'accions de contingencia". "Especialistas de la OEFA és trobat en comunicació permanent amb la comunitat nativa 12 d'octubre, a prop del vessament de cru del bé 13 del lloc San Jacinto de la lot 192", situat a la província de Loreto, va informar l'agència."

Comprovacions personal si l'empresa Pacific Stratus energia del Perú S.A. i l'estat Petroperu, lot de càrrega el 192 i el nord peruana de petroli gasoducte, respectivament, va procedir amb els plans de contingències, així com l'impacte generat en les zones afectades.
El Pacific Stratus energia del Perú és una filial de la Canadian Pacífic exploració 59 producció i opera en el lot 192 de 2015. L'empresa va informar que ja ha començat la implantació de la pla de contingencia.
La canonada Nor peruans, una de les més gran d'obres de Perú i construït fa quatre dècades, transporta el cru de la regió d'Amazon a Piura, a la costa, que s'estén per uns 800 quilòmetres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada